пʼятниця, 13 березня 2020 р.

ЗАСІДАННЯ РМО ВЧИТЕЛІВ ІСТОРІЇ


13 березня 2020 року на базі відділу освіти, молоді та спорту відбулося засідання РМО вчителів історії на тему: «Підготовка учнів 11-класів до ЗНО з  історії України»
  Методист відділу освіти, молоді та спорту інформаційно-методичного центру Ніна Коротун ознайомила присутніх з моніторингом та аналізом результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії випускників закладів загальної середньої освіти Куп’янського району  у 2019 році.
    Керівник РМО вчителів історії Микола Дяченко ознайомив колег зі змінами в програмі ЗНО з історії України 2020, характеристикою сертифікаційної роботи, методичними  рекомендаціями,  розробленими  КВНЗ ХАНО, щодо організації практичної роботи з учнями та учителями закладів загальної середньої освіти з питань підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з історії.  
 Під час засідання вчителі історії  Коржова О.В. (Подолянська ЗОШ), Ляліна К.А (Петропавлівська ЗОШ), Личова О.В (Піщанська ЗОШ) поділилися досвідом та провели тренінгові заняття з колегами щодо особливостей підготовки учнів до ЗНО з історії.

  











Немає коментарів:

Дописати коментар