середу, 13 березня 2019 р.

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПРАВОЗНАВСТВА

13 березня 2019 року 
на базі Кругляківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар для вчителів правознавства Куп'янського району  на тему: «Концептуальні засади формування громадянських компетентностей сучасної молоді»

У ході семінару учасники:
  •  відвідали  урок з предмету «Громадянська освіта» у 10 класі на тему: «Практичне заняття «Аналіз медіатексту», який провів учитель Кругляківської ЗОШ І-ІІІ ст. Дубовецький О.Г;
  •  обговорили питання «Громадянська освіта - ключовий вектор демократизації України» (Дубовецький О.Г.), «Практичні заняття на уроках громадянської освіти як дієвий засіб розвитку критичного мислення» (Проценко Л.М.), «Формування громадянської компетентності старшокласників на уроках історії, основ правознавства, та громадянської освіти» (Шляхов В.О.), «Виховання підприємливості та ініціативності в учнів засобами сучасної освіти» (Келеп К.А.), «Використання схематичних матеріалів на уроках правознавства для формування предметних компетентностей учнів» (Піщик О.А.). 
  • В ході роботи творчої майстерні ознайомилися з досвідом  підготовки учнів до ЗНО з історії України (Личова О.В., Тарасенко О.В., Поддубко С.В.)         
  • Підсумки семінару підвели методист ІМЦ Лозовська І.М та керівник РМО вчителів історії та правознавства Дяченко М.О










Немає коментарів:

Дописати коментар